Депутати пішли у двори




Депутати пішли у двори. Там звітують перед черкасцями за зроблене. З людьми жваво дискутували не лише про життя міста поточне, а й про негаразди в міськраді. Нагадаю, тиждень тому депутати розпустили виконком і позвільняли заступників міського голови. Ініціювали все регіонали. Містяни тепер занепокоєні: чи не вплинуть чвари чиновників на горі на їхнє благополуччя.

Сергій Гладких, депутат Черкаської міської ради: «Партія регіонів», партія влади блокує всі ці питання. Не проголосували вони ні за одне питання».
Це міський депутат, вільнодемократівець Сергій Гладких так говорить про своїх колег у раді. Бо донедавна регіонали були союзниками вільних демократів. Та тиждень тому в поглядах політиків з’явилися розбіжності, розповідає депутат людям. Регіонали, пояснює, заявили про недостатній вплив у виконкомі. Люди з такими судженнями біло-блакитних не погоджуються.
Аза Дяченко, мешканка будинку по вул. Калініна, 2: «Я б не сказала, що в них мало влади. Треба працювати не язиком, а ділом».
Людмила Князєва, мешканка будинку по вул. Калініна, 2: «Я голосовала за регионалов, но я разочаровалась очень. В следующий раз голосовать за них не буду, это однозначно. Они ничего не сделали, что обещали».
Відставка виконкому ні до чого доброго не призведе, як і чвари між депутатами, переконані люди. Бо в місті є чимало питань, які треба негайно вирішувати. Приміром, мешканців будинку по Калініна, 2 хочуть, аби в їхньому дворі привели до ладу дитячий майданчик, відремонтували будинкові приямки та дорогу.
Людмила Князєва, мешканка будинку по вул. Калініна, 2: «Дорога! Это самое главное, что нас беспокоит. Присыпали асфальтом, а он даже не продержался до весны».
Щоби сварки нагорі вплинули на життя всього міста не хочуть і мешканці будинку по бульвару Шевченка, 195/1. У них теж є чимало нагальних питань.
Приміром, люди хочуть, аби їхній двір якнайшвидше перестав бути скопищем пияк і розбишак.
Любов Падалка, мешканка будинку по бул. Шевченка, 195/1: «Щоби позакривали ходи. Тут усі п’ють, курять. Це найголовніше».
Мешканці будинку № 258 і 250 по вулиці Гоголя теж розповідають про свої проблеми. Тут розбита дорога та немає майданчика для сміття. Люди жаліються: баки з непотребом стоять надто близько до їхнього будинку.
Олена Жук, мешканка будинку по вул. Гоголя, 258: «В 6 утра приезжает машина, будит детей. Дышать невозможно. Сюда ходит в туалет весь базар».
Із мешканцями цього будинку провела зустріч депутатка Ольга Швець. Прозвітувала за виконану роботу та розповіла, як вплинули вже на життя міста перепалки в раді.
Ольга Швець, депутат Черкаської міської ради: «Не змогла міська влада внаслідок заколоту виділити кошти на медикаменти – близько 700 тисяч, кошти на з/п медикам і освітянам, на ямковий ремонт доріг тощо».
На роботу мерії, говорять люди, досі не нарікали. А тепер відверто занепокоєні: бо вирішення їхніх проблем, як і більшості черкасців, кажуть, під загрозою.

Немає коментарів:

Дописати коментар