Яким будеш ти – таким боком і повернеться до тебе рік Дракона

Не кажи, яким був для тебе старий рік. А просто запитай: що особисто я робив для того, аби 2011 рік був наповненим хорошими для мене подіями?..

Влада й увага – як збільшуване скло, що підносить нам перед очі вади та чесноти політиків і публічних персон в усій їхній красі. У 2011 році ми знову мали нагоду переконатися, що абсолютно хороших політиків не буває і ніколи не буде. У спадок наступному року залишиться потреба створити таку систему, яка спонукує політиків бути чесними та відповідати за свої слова. Бо всі люди однакові в своїх обіцянках, і тільки вчинки відрізняють їх між собою. Сучасні мережі зв'язку підкидають невсипущому громадському окові нові теми для перемивання кісточок публічних осіб. Не співчуваючи героям пліток, згадаємо дуже дієвий тест газети «Wa-shington Post», який можна сміливо рекомендувати всім першим особам: не робіть тих вчинків, про які ви нізащо не хотіли б читати в газеті «Вечірні Черкаси» наступного року!
Як би там не було, але ми бачимо речі і людей не такими, якими вони є, а такими, якими ми є. І свій власний недолік у іншій людині має просто потворний вигляд! Гоноровиті українці терпіти не можуть гоноровитих та пихатих владців. Недарма проти пихатих донецьких у 2004 році повстали гоноровиті кияни, а не затуркані донецькі робітники. Так само, гордого губернатора Черкащини Сергія Тулуба недолюблює наша гонорова опозиція. А іншим просто все одно – аби тільки в області хоч щось робилося. Але владі в рік Дракона не варто зайвий раз «роздраконювати» громадян.
Владолюбців дратує жага до влади, яку проявляють інші люди. Недисципліновані терпіти не можуть тих людей, які зривають графіки та спізнюються на зустрічі. Про проблеми постійно говорять «проблемні» люди, про добро – добрі люди. А на складну криміногенну обстановку часто нарікають ті, хто сам має приховані нахили до правопорушень. Одним словом, скажи, чого ти не любиш – і відразу буде ясно, хто ти. Тож якими будемо ми самі – таким і буде щодо нас рік Чорного Дракона! Зі святом вас, дорогі читачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар