Добрі справи» від губернатора

Губернаторські мрії. Сергій Тулуб укотре підсумовує досягнення Черкащини за 2011-ий і озвучує, що зі своєю командою робитиме вже цьогоріч. Задуми грандіозні. Вони вписані в регіональний план дій «Добрі справи». Там їх понад дві сотні. І список ще не остаточний. В адміністрації чекають на пропозиції.

Минулий рік видався для Черкащини плідним. Ввели в експлуатацію низку об’єктів. Із-поміж них найбільш очікуваний і масштабний – обласна дитяча лікарня. Не підвили й аграрії. Область посідає лідируючі позиції з виробництва м’яса та молока, підсумував губернатор. 2012-ий теж розпочався вдало.

Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Позитивні відбуваються зміни. Темпи росту обсягів сільськогосподарського виробництва залишаються позитивними, більше 100%. Якщо подивитися на індекс споживчих цін, то по Україні – 102,2%, по Черкащині – 100%. Але все ж є деякі збільшення, будемо розбиратися. Надходження до бюджету зростає. Якщо в минулому році це було 300 млн., то за січень уже 400 млн. зібрано».

Цьогоріч Сергій Тулуб обіцяє, що область теж не пастиме задніх. Задуми в губернатора та його команди грандіозні. Вони внесені в регіональний план дій під кодовою назвою «Добрі справи». У переліку таких понад дві сотні. І це ще не кінець. Серед основних проектів на 2012-ий – капітальний ремонт мосту через Дніпро, відновлення роботи черкаського аеропорту та будівництво сучасного діагностично-консультативного центру на території обласної лікарні.

Сергій Тулуб, голова Черкаської ОДА: «Передбачено такі заходи, які стосуються розширення виробництва хлібобулочних виробів. Це відкриття заводу гарячого цинкування металоконструкцій у місті Черкаси. Введення в дію лінії з виробництва напоїв у Золотоноші. Введення в експлуатацію родовища бурого вугілля в Лисячій балці Катеринопільського району. Будівництво сонячних електростанцій у Каневі та багато інших».
Один із найближчих проектів втілять уже за місяць. У Черкасах відкриють оптовий ринок «Фермерський». Його будують у Південно-Західному районі Черкас.

Немає коментарів:

Дописати коментар