П'яний працівник суду дебоширив у супермаркеті і "визвірявся" на міліціонерів


На пульті Державної служби охорони засвітилося попередження – в місцевому супермаркеті спрацювала тривожна кнопка. Диспетчер негайно сповістив чергуючим групам про виклик.

Не гаючи ні хвилини працівники міліції вирушили до магазину. Прибувши на місце події, правоохоронці були вражені побаченим: тільки-но вони зайшли до торгового залу маркету, як до них підбіг чоловік, який представився працівником апеляційного суду, пред’явив їм своє посвідчення та зажадав щоб стражі порядку затримали охоронця магазину, який нібито з ним, недоторканою особою, нахабно поводився. Працівників міліції насторожила неадекватна поведінка гроадянина, його вимога здавалася дивною, більш того – від незнайомця відчувався сильний запах алкоголю.

Поспілкувавшись зі свідками і охоронцем маркету, передивившись відео з камер спостереження, правоохоронці зрозуміли, що ж саме тут трапилося. Як виявилось, до маркету зайшов чоловік напідпитку, який відразу підійшов до полиці з алкогольними напоями, взяв пляшку з пивом, відкрив її і на очах у всіх відвідувачів магазину почав жадібно пити. На таку зухвалість негайно зреагував охоронець магазину. Він попросив чоловіка не вживати алкогольні напої в громадському місті. Але останній і не збирався припиняти свої хуліганські дії. Натомість він нецензурно вилаяв охоронця, підійшов до каси магазину і почав вимагати, щоб його негайно розрахували. Касир пояснила, що не може його розрахувати за пиво, яке порушуючи правила, він щойно випив у торговому залі, адже існує заборона на продаж алкогольних напоїв після десятої години вечора, та незнайомець продовжував наполягати на своєму: чоловік лаявся і штовхав охоронця, який намагався його заспокоїти.

Коли ж до залу магазину увійшли працівники міліції, чоловік, показав їм посвідчення працівника суду, та суворо зазначив, що він є особою недоторканою. Потім почав відразу давати вказівки, погрожуючи звільненням з роботи всім тим, хто їх не виконає. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, вів себе неконтрольовано, тож працівники міліції попрохали останнього покинути приміщення магазину. Зрозумівши, що залякати присутніх своєю "значимістю" він не може і ніхто не збирається виконувати його вказівки, чоловік наостанок наказав працівникам міліції зібрати його речі та недопите пиво і негайно завезти службовим автомобілем до нього додому, в разі невиконання такого особистого "невеличкого" прохання, пихатий чиновник пообіцяв всім присутнім негайне звільнення з роботи і купу неприємностей. Здобривши свою промову відбірною лайкою, нетверезий працівник Феміди добровільно покинув приміщення "недружнього" до нього закладу.

Наразі ретельно встановлюються всі обставин цієї події. Адміністрація торгівельного закладу подала заяву до правоохоронних органів з проханням розібратися в ситуації і покарати хулігана, яку б посаду він не займав. Збираються матеріали першопочаткової перевірки для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Немає коментарів:

Дописати коментар