Кудрявцев пробарабанив про остаточну перемогу вільної черкаської демократії над "дармоїдами" з райрад

До черкаської мерії перевели останні «дієві» структури з ліквідованих районних рад. Це – відділи приватизації житла. За словами керуючого справами МВК Миколи Кудрявцева, цими кадровими призначеннями фактично завершується реорганізація управлінських структур у місті, яка тривала увесь цей рік.
— Тож тепер абсолютно всі послуги, які надавалися громаді органами місцевого самоврядування по місту, забезпечуються виключно підрозділами міської ради та її виконавчого комітету, — говорить Микола Кудрявцев.
Нагадуємо, що перед цим до складу міських структур увійшли управління праці та соцзахисту, служби у справах дітей, відділи реєстрів виборців.
Микола Кудрявцев також розповів, що зараз поступово крок за кроком ліквідовуються виконкоми Соснівської та Придніпровської районних рад. Адже вони не несуть жодного навантаження та не виконують жодних функцій.
— Люди будуть попереджені про вивільнення у встановленому порядку – за три місяці. За цей час міська влада зможе відшукати і запропоновувати варіанти альтернативного працевлаштування. Наприклад, з початку реорганізації до підрозділів міста влилися більш, ніж 230 осіб-колишніх працівників районів! Проте, цей процес неминучий, адже витрати на фінансування апарату управління дедалі зменшуються, а незабезпечення пріоритетних галузей-освіти та медицини, відповідно, зростає. Тож, слідом за міською радою, шлях скорочення доведеться пройти і районам, — розповів Микола Кудрявцев.

Немає коментарів:

Дописати коментар