Робота з Блогуном


Для того щоб почати роботу в сервісі Блогун, необхідно зареєструватися. Якщо Ви - рекламодавець і хочете використовувати Блогун для розкручування і просування Вашого сайту, товарів або послуг, то Вам - до розділу «Реклама». У цьому розділі Ви можете зареєструватися і відразу ж приступати до проведення рекламних кампаній. Для цього Вам необхідно описати завдання для блогерів, в якому Ви вкажете всі вимоги до записів (постів), встановіть прийнятну ціну одного запису. При цьому не забудьте роз'яснити майбутнім виконавцям всі спеціальні терміни, значення абревіатур, багатозначних слів, а також прослідкуйте за тим, щоб посилання, які повинні бути поміщені в пости, були робочими. Після опису завдання Ви можете почати вибір блога або блогів, в якому Ви хочете розмістити свою рекламу. Для цього в Блогуне є сервіс «Відбір блогів», за допомогою якого можна визначити найпопулярніші блоги, мають найбільшу аудиторію, індекс цитування.


Ваш наступний крок - відправка вподобаним блогерам запрошення до участі у Вашій рекламної кампанії. Якщо блогер прийняв Вашу пропозицію і всі питання про ціну рекламного поста вирішені, то протягом 2 днів він зобов'язаний опублікувати необхідний пост у своєму блозі і вислати Вам посилання на нього. Ви можете оцінити якість виконаної роботи і якщо воно Вас влаштовує - виставляйте блогеру оцінку і система автоматично перерахує обумовлену суму на його рахунок. Якщо ж у вас є зауваження або блогер допустив неточності, Ви маєте право вимагати повного виправлення всіх недоліків і тільки потім зробити оплату замовлення.

Якщо Ви блогер і хочете заробити за допомогою Блогун, то перше, що Вам знадобиться - це Ваш власний блог. Сервіс безкоштовних блогів надає безліч інтернет-ресурсів (таких як ЖЖ - Livejournal). Крім того, можна створити так званий автономний блог, тобто блог на власному хостингу. Наступний крок - зареєструватися в Блогуне в розділі «блогер». Після реєстрації Вам буде запропонований код, який необхідно помістити в блозі. Далі Ви додаєте свій блог в систему - вказуєте його адресу, описуєте близькі Вам теми, ключові слова. Дані про Вашому блозі перевіряються модератором протягом 1-2 днів. По закінченню цього терміну Ви можете приступати до пошуку пропозицій рекламодавців. Вибір пропозицій обмежений лише Вашими можливостями і бажанням. Якщо відповідний пропозицію знайдено відправляйте рекламодавцеві повідомлення про Ваш злагоді. Якщо ціна, встановлена ​​за пост, Вас не влаштовує, Ви можете запропонувати рекламодавцеві свою ціну. І чим популярніше Ваш блог - тим вище Ви можете цю ціну встановлювати.

Якщо рекламодавець прийняв Вашу заявку, Ви можете приступати до роботи. Проте, щоб уникнути непорозумінь або помилкового тлумачення будь-яких термінів ще до початку роботи з'ясуєте у замовника всі нюанси запропонованої теми. Виконаний пост Ви ставите на своєму блозі і посилання на нього відразу ж відправляєте замовнику. Рекламодавець оцінює якість виконаної Вами роботи і якщо він задоволений результатом, то зароблені гроші відразу ж надійдуть на Ваш рахунок. Але якщо в замовника є якісь претензії до дотримання умов завдання, він має право вимагати від Вас редагування поста. У спірних ситуаціях, коли Ви і Ваш замовник не можете самостійно вирішити питання, чи правомірні такі претензії, звертайтеся до адміністрації сервісу, яка визначить правоту тієї чи іншої сторони виходячи з матеріалів завдання і написаної статті.

І рекламодавець і блогер можуть брати участь одночасно в багатьох рекламних кампаніях, але для блогерів існує обмеження - Блогун дозволяє розміщати тільки 100 заявок на добу від кожного блога. Таким чином співпраця з сервісом «Блогун» вигідно. Рекламодавці одержують велику кількість «природною» посилань на свій сайт, а блогерри - заробіток. Всі задоволені!

Немає коментарів:

Дописати коментар