Черкаси перші відсвяткували День Святого Валентина



Незважаючи на сильні морози у Черкасах не бояться виявляти свої почуття. Це городяни довели минулої неділі під час святкування фестивалю кохання «BigLoveFest» У Долині Троянд понад сотня закоханих цілувалися, танцювали, зізнавалися у коханні, брали участь у квестах і конкурсах.
– Минулої неділі «Дирекція парків» довела, що за будь-якої погоди черкасці здатні на шалені почуття, – пише на своєму блозі організатор свята кохання директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький. – Аби зігріти черкасців, на засніженій галявині закоханих розважав білий велетенський ведмідь, котрий танцював біля вогнища разом з усіма охочими. А найсміливіші пари ще й взяли участь у розвагах від рекламного агентства «ОСА».
За умовами квесту "Градус кохання" черкасці мали знайти у місті п’ять найромантичніших місць. Першими завдання виконала сім’я Барабаш, котра виграла вечерю на двох в місцевому ресторані. Решта учасників отримала сертифікати на романтичну фотосесію.
Видовищною частиною свята стало запускання сотні червоних повітряних кульок у вигляді сердечок. А родзинкою фестивалю наприкінці вечора був масовий запуск паперових ліхтариків.
– Під час цього дійства Долина Троянд прямо кажучи – запалала, – пише Олександр Радуцький. – Однак особливо цікаво було спостерігати, як одночасно у небо над містом злетіло одразу понад 80 червоних «світлячків», які яскраво засяяли над Черкасами.

Немає коментарів:

Дописати коментар