«Верес» концентрує виробництво в Черкаській області



За останні кілька років ринок консервованих овочів скоротився на 7–8%, гірчиці та інших соусів - на 1–2%, а ринок горошку і кукурудзи не змінився.

Про це журналістам повідомив голова правління групи компаній «Верес» Андрій Родіонцев, - пише «Агро Перспектива».

Андрій Родіонцев заявив, що зараз відбувається концентрація виробництва групи в Черкаській області, де працюють 3 заводи, а завод в Закарпатської області законсервований і виставлений на продаж.

Він також оцінив земельний банк компанії в 7 тис. га, відзначивши, що найближчим часом компанія не планує його збільшувати.

Довідка:

Група компаній «Верес» - один з найбільших українських вертикально інтегрованих холдингів, що спеціалізується на виробництві продуктів харчування та має замкнутий цикл виробництва «вирощування - переробка - виробництво». Виробляє консервну продукцію плодоовочевої групи під торгівельною маркою «Верес».

«Верес» створений в 1991 році, в даний час виробляє близько 50 тис. тонн продукції в рік. ГК «Верес» входить до складу «Смарт-холдингу» (Київ).

Немає коментарів:

Дописати коментар