Вихідні 2019 року

Коли черкащанам чекати затяжних вихідних у 2019-му?
Відповідно до розпорядження Кабміну, цього року українці матимуть п’ять вихідних з нагоди Великодня та Дня праці. Окрім цього також буде перенесено ще декілька робочих днів, аби під час свят було більше вихідних.
Про це пише "Вежа".
Минулого тижня Кабінет міністрів України прийняв рішення про перенесення окремих робочих дні протягом 2019 року. Це дозволить збільшити кількість вихідних днів під час свят. Таким чином в розпорядженні пропонується перенести робочий день з вівторка 30 квітня на суботу 11 травня. Завдяки цьому буде п’ять вихідних підряд: з 27-го по 29 квітня з нагоди Великодня, а також 30 квітня та 1 травня з нагоди Дня праці.
Уряд також пропонує перенести робочі дні з 30-го та 31 грудня на 21-е та 28 грудня відповідно. Це дасть українцям чотири новорічних вихідних.
"Таке перенесення сприятиме раціональному використанню робочих днів, завчасному плануванню працівниками свого відпочинку та дозвілля, не призведе до зменшення тривалості робочого часу впродовж року, а також не спричинить змін щодо фонду заробітної плати, обсягів виробництва, надходжень бюджетних коштів", – йдеться на сайті Кабміну.
Перенесення робочих днів не стосується Пенсійного фонду України, “Укрпошти”, Державної казначейської служби та банківських установ.

Немає коментарів:

Дописати коментар