Бондаренко розповів, як вів переговори з Фірташем

Бондаренко розповів, як вів переговори з Фірташем
Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів, як вів переговори із власником ПАТ «Азот» Дмитром Фірташем щодо передачі Черкасам тролейбусів, закуплених раніше «Азотом».
Про це велася мова в передачі Валерія Макеєва «72 години».
– Ніхто не знає, скільки довелося провести перемовин, скільки разів довелося злітати у Відень (де живе Фірташ, – ред.), при цьому не використовуючи бюджетні кошти, – розповів Анатолій Васильович. – І зараз усі розповідають, що міський голова заробляє занадто багато. Вони ж не розповідають, що у міського голови немає службового автомобіля, немає водія, немає коштів на відрядження за кордон. А коли міський голова злітав у Відень, він привіз із собою 15 тролейбусів, близько 100 мільйонів на 10 зупинок, 10 спортивних майданчиків, 1000 комплектів форми для тролейбусного парку, 25 мільйонів списання боргів водоканалу і багато інших речей.
Анатолій Бондаренко розповів, що зустрічався з Фірташем «не один раз», і ніколи цього не приховував.
– Хтось може казати, що це політично неправильно, бо Фірташ політично обіймає іншу позицію. Але я готовий зустрічатися зі всіма, хто буде приносити користь громаді міста. І моя партія – це Черкаси, це жителі міста, – сказав Бондаренко.
Інтерв’юер Валерій Макеєв запитав, чим пригощав Фірташ черкаського міського голову і, зокрема, чи їв Бондаренко знамениті віденські крендельки.
– Крендельки не їв, а от тролейбуси місто отримало, – відказав міський голова. – Пив віденську каву.
Головна зустріч із Фірташем, яка планувалася в обсязі 30 хвилин, затягнулася на 3 години 45 хвилин.
– Говорили про розвиток міста Черкаси, про відновлення підприємства, про те, що підприємство «Азот» і місто – це партнери. Я вважаю, що власник «Азоту» щиро зацікавлений в розвитку міста Черкаси і в розвитку свого підприємства. Він вважає, що підприємство є одним із ключових у місті, і воно повинно бути соціально відповідальним, – підсумував Анатолій Бондаренко.
Нагадаємо, 15 так званих азотівських тролейбусів білоруського виробництва було урочисто передано Черкасам 22 квітня 2016 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар