«Митниця» з теплом


Теплопостачання на «Митниці» покращилося. Принаймні в цьому запевняють комунальники. Кажуть: раніше жителі цього мікрорайону постійно скаржились на перебої з опаленням. Адже ще під час проектування «Митниці» постачати сюди тепло планували за зовсім іншим температурним графіком. Додали клопоту й самі жителі. У багатьох будинках вони самостійно переобладнали системи обігріву. Комунальні служби взялися виправляти ситуацію. Проблемами мікрорайону перейнялися і в «Черкаситеплокомуненерго».

Проблемами з теплопостачанням традиційні для мікрорайону «Митниця». Ще з моменту його проектування постачати тепло до цих будинків планували за зовсім іншим температурним графіком. Через кільцеву систему теплоподання «Черкаської ТЕЦ найменші гідравлічні зміни тут відчувають у кожному домі. Традиційно страждають жителі нижніх поверхів.

Михайло Петрович мешкає на третьому поверсі. Пенсіонер каже: з початку цього опалювального сезону майже тиждень сидів без тепла.|

Микола Кушнір, головний інженер КП «Черкаситеплокомуненерго»: «У зв’язку з цим, переключено споживачів котельні, що на Різдвяній, 35, на джерело «Черкаської ТЕЦ» – припортову котельню».
Тепло в домівках жителів «Митниці» з’явилося поступово.

Микола Кушнір, головний інженер КП «Черкаситеплокомуненерго»: «Не зрозуміло було, на які параметри ми вийдемо, які гідравлічні напори будуть на ЦТП (центральних теплових пунктах), які постачають тепло в цей мікрорайон».
Нині проблем із опаленням у мікрорайоні «Митниця», говорять комунальники, майже немає.
Микола Кушнір, головний інженер КП «Черкаситеплокомуненерго»: «Можна сказати, що там нині одна з найкращих ситуацій із теплопостачання».

Дбає про район тепер не лише «Черкаська ТЕЦ». Проблеми з опаленням на «Митниці» вирішують і в «Черкаситеплокомуненерго». Там нещодавно створили спеціальну комісію. У її складі, окрім тепловиків, були ще й СУБівці. Десять днів комунальники інспектували мікрорайон.

Михайло Сіренко, мешканець будинку по вул. С. Смірнова, 2: «Була комісія з РЕУ, акт склали. У нас 20 градусів – усе добре».

Немає коментарів:

Дописати коментар