"Градус кохання" переміг мороз


Минулої неділі «Дирекція парків» довела, що за будь-якої погоди черкасці здатні на шалені почуття... У Долині троянд було по-справжньому гаряче від емоцій, танців, сердець, поцілунків та посмішок.

Близько сотні городян зібралося тут, щоб сказати своїй другій половинці – "я тебе кохаю". Аби зігріти черкасців на засніженій долині закоханих розважав білий велетенський ведмідь, котрий танцював біля вогнища разом з усіма охочими.

А найсміливіші пари ще й взяли участь у розвагах від Агентства «ОСА». За умовами квесту "Градус кохання" черкасці мали знайти у місті п’ять найромантичніших місць.

Першими завдання виконала сім’я Барабаш, котра виграла вечерю на двох в місцевому ресторані. Решта учасників отримала сертифікат на романтичну фотосесію та квиток у VideoRoom.


Видовищною частиною свята став запуск сотні червоних повітряних кульок у вигляді сердечок. А родзинкою свята наприкінці вечора став масовий запуск паперових ліхтариків. Під час цього дійства Долина Троянд "запалала". Однак особливо цікаво було спостерігати як одночасно у небо над містом злетіло відразу понад 80 червоних «світлячків», які яскраво засяяли над Черкасами.

Немає коментарів:

Дописати коментар