Черкаси вдягнули ролики


У місті розпочав свою роботу роледром, який дасть змогу черкаським ролерам тренуватися, а містянам – підтримувати себе у гарній формі та весело проводити час. Стати на ролики – така легка процедура, але для більшості вона не під силу. Адже балансування у «кросівках з коліщатами» потребує, як мінімум, декількох тренувань та гарної витримки. Уже другий тиждень поспіль черкасці мають нагоду випробувати свої сили на роликах та «апробувати» новий роледром. Незвичайна «ковзанка» розпочала свою роботу першого грудня у підземному приміщенні торговельно-розважального центру «Хрещатик-сіті». Роледром вміщає понад сотню людей водночас, адже його площа становить 500 квадратних метрів. Серед відвідувачів закладу можна побачити чимало спортсменів. «Як не соромно зізнатися, але тільки вчуся кататися на роликах. Думала, що це легко, а за годину скільки синців набила. Хоча і звикла у танцях до навантаження, але, зізнаюся, тут без підмоги – нікуди. Планую ходити сюди на новорічні свята. Адже тоді мало тренувань, а катання на роликах дозволяє спалити чимало калорій», – ділиться Анастасія Слобадянюк,танцівниця.
Випробувати свої сили «на колесах» мають змогу всі охочі 11-ї до 23-ї години щодня. Для тих, хто боїться стати на ролики самотужки, постійно працюють інструктори. Вартість квитка на новому роледромі – у будні для малечі становить 15-ть гривень, а для дорослих – 20-ть гривень. У вихідні дні – для дітей (до 12-ти років) – 20-ть гривень, для дорослих – 25-ть гривень. Якщо ж у відвідувачів немає власних роликових ковзанів, їх можна взяти на прокат за 20-ть гривень. Але, за словами ініціатора створення роледрому Івана Черненка, перевагою нової споруди є те, що черкасці матимуть змогу кататися на ньому без часових обмежень.
Нагадаємо, катання на роликах у всьому світі вже переросло у серйозний напрямок спорту, який включає у себе декілька різновидів навантажень, у кожному з яких спортсмен долає низку перешкод на роликах.

Немає коментарів:

Дописати коментар